Ajankohtaista: 

info@kroppakuntoon.fi | 050 329 4673 |  

Personal training

Henkilökohtaista kuntovalmennusta

Personal training palveluihin ei ole nettiajanvarausta. Varaukset aina puhelimitse 050 3294673

Voit varata itsellesi 30 minuutin maksuttoman Personal Training alkukartoituksen nettiajanvarausjärjestelmän kautta, kirjoittamalla lisätietoihin: PT alkukartoitus.  Personal Training alkukartoitus pidetään osoitteessa Tasankotie 14, Helsinki . 

Personal Trainer on henkilökohtainen kuntovalmentaja, jonka avulla pääset kohti omia tavoitteitasi. Olipa tavoitteenasi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus, elämäntapamuutos tai kunnon kohotus. Valmentajana otan haasteen kuin haasteenkin vastaan ja autan sinut kohti tavoitteitasi.

Valmennus sisältää aina alkukartoituksen ja tavoitteiden asettamisen. Tarvittaessa kuntotestit, sovitun määrän henkilökohtaisia tapaamisia valmentajan kanssa, ravintoneuvontaa sekä harjoitusohjelman päivityksineen. Motivoin ja valvon sinua koko meidän yhteisen projektimme ajan ja sinulla on vapaus valita missä haluat treenata mm. kuntosalilla, lenkkipolulla, ulkona tai vaikkapa kotonasi.

Sinulla on mahdollisuus valita erikokoisia Personal Trainer paketteja, omien tavoitteidesi, elämäntilanteen tai oman aikataulusi mukaan.

Kotisivut toteutti Helpotkotisivut.fi

© 2018 Kroppakuntoon.fi